banner

Happy Kids

Ons motto is niet voor niets: uw kind, onze zorg. Wanneer u werkt of studeert, wilt u er zeker van zijn dat uw kind in vertrouwde handen is. Happy Kids biedt deze zekerheid. Wij bieden al meer dan 25 jaar hoogwaardige kinderopvang en buitenschoolse opvang. Dit doen we met een vast team van professionele, goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.

Wij zijn betrokken

Wij zijn bewust geen grote opvangorganisatie met meerdere panden. We werken met een vast team vanuit één locatie, omdat we het belangrijk vinden dat we elk kind de aandacht kunnen geven die hij of zij verdient. Dat kan het beste vanuit een kleinschalige omgeving, waar veel aandacht is voor kwaliteit en aansturing. Hierdoor ziet uw kind elke keer zijn vriendjes en dezelfde vertrouwde gezichten van onze pedagogische medewerkers. We kennen elkaar. We zorgen ervoor dat u precies weet wat uw kind doet en hoe het gaat. Handig: via onze eigen app krijgt u een ‘blik achter de schermen’ en bekijkt u extra foto’s en videomateriaal van hoe uw kind bijvoorbeeld speelt met zijn groepsgenootjes of lekker knutselt.  

Wij hebben een ervaren team

De meeste medewerkers werken al jarenlang bij ons. Dat zorgt ervoor dat ons team niet alleen hecht is, maar ook veel ervaring heeft. Ons vak begint met passie en inlevingsvermogen. Wij dragen er samen zorg voor om veel liefde en aandacht geven. Elk kind mag er zijn en kan altijd bij ons terecht. Daarnaast beschikken al onze medewerkers over een passende beroepskwalificatie, zoals in de cao-kinderopvang is opgenomen. Ze zijn deskundig opgeleid, onder meer op het gebied van groepsactiviteiten en op het gebied van verzorging. Om kennis up-to-date te houden en te vergroten bieden we hen diverse cursussen, workshops en trainingen aan.

Wij stimuleren gezonde voeding

Ook in voeding staat het belang van uw kind voorop. We hebben een gezond traktatiebeleid. Ook onze maaltijden, tussendoortjes en drankjes zijn zoveel mogelijk gezond en bevatten zo min mogelijk zouten en vetten. Daarbij volgen we in samenwerking met de oudercommissie de adviezen van het Voedingscentrum. Bij ons leren de kinderen ook over gezonde voeding. En we kweken samen groenten en fruit in de moestuin. Met de buitenschoolse opvang koken we samen met de producten uit eigen tuin.

Wij dragen bij aan een brede ontwikkeling

Happy Kids vormt een waardevolle aanvulling op de opvoeding van uw kind. We stimuleren  de creativiteit van de kinderen via bijvoorbeeld fantasiespel, poppenkast, muziek, peutergym, dansen, knutselen en uitstapjes. Bij Happy Kids kunnen ze buiten fietsen, klimmen, klauteren of sport- en spelactiviteiten doen. Voor uw baby of dreumes bieden wij allerlei leuke activiteiten aan, aangepast aan de belevingswereld van uw kind. En voor kinderen van 3 jaar en ouder organiseren we speciale andere activiteiten, zoals 3+ activiteiten met speciale materialen. Daarnaast werken we met Uk & Puk. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang en zorgt voor een mooie doorgaande leerlijn naar de basisschool.  

Kijk maar eens op onze Facebookpagina.