banner

Locatie

Welkom bij Happy Kids, hét kinderdagverblijf in Ede. Bij ons ervaart u de professionaliteit van een grote organisatie, terwijl we kleinschalig georganiseerd zijn. We vinden het namelijk belangrijk dat uw kind de aandacht krijgt die het verdient en nodig heeft. We werken vanuit één locatie aan de Prins Hendriklaan 7. Daardoor is ons team hecht en ziet uw kind hierdoor iedere keer zijn vaste vriendjes en de vertrouwde gezichten van onze pedagogische medewerkers. U vindt ons centraal gelegen in Ede op zo’n 5 minuten afstand van station Ede-Wageningen in een prettige, groene en kindvriendelijke wijk.

Ons kinderdagverblijf binnen

De kinderen kunnen binnen heerlijk spelen en knutselen in de veilige, kleurrijke, kindvriendelijke ruimten. Alle ruimten zijn praktisch en licht ingericht met een doorgang naar een grote centrale speelruimte. Er zijn afgescheiden ruimten, maar er is tegelijk doorkijk naar de andere ruimtes. Hierdoor heeft Happy Kids een open uitstraling. 

De aparte ruimtes per groep voldoen volledig aan de wensen en eisen per leeftijdscategorie. Voor de jongere kinderen hebben we ruimtes met aparte slaapruimtes en eigen toiletten, waardoor ze altijd snel en gemakkelijk naar de wc kunnen.  

Ons kinderdagverblijf buiten

In onze grote, beschutte tuin hebben de kinderen alle ruimte en vrijheid om heerlijk buiten te spelen. Het is leuk en leerzaam om te zien hoe onze zelfgekweekte groenten en fruit in de moestuin groeien. Onze tamme kippen scharrelen rond en ons konijn geniet vanuit zijn hok van de aandacht die de kinderen aan hem besteden. Daarnaast hebben onze baby’s en ukken hun eigen dakterras, waar ze ongestoord lekker buiten kunnen spelen tussen de kruiden en het fruit die in de bakken groeien.